Context, joies i objectes contemporanis

Tomoko Umemoto

L’escultura transforma l’espai on s’insereix, el realça i el complementa, l’individualitza i projecta en ell el caràcter dels seus habitants, i a la vegada la seva limitació. La meva obra en format de joia o d’escultura portàtil, aspira a superar aquests límits espacials per assentar-se i intervenir contínuament en qualsevol espai que ocupi el portador. La meva inspiració es troba en les formes orgàniques que, en bona part constitueixen també el mitjà per aconseguir el doble efecte: harmonia amb el cos i contrapunt a la geometria dels espais humans.

Biografia

(Japó, 1974). Viu i treballa a Barcelona. Estudis al Doshisha Women’s College of Liberal Arts de Kyoto, (Japó). Estudis de Ceràmica al Centre de Cultura d’Osaka (Japó). Estudis de Joieria al Studio Hands Khoda a Kobe (Japó). Estudis d’Escultura dins del programa Massana Permanent, i d’Arts Aplicades a l’Escultura (CFGS) a l’Escola Massana de Barcelona. Des de 1995 ha participat en diverses exposicions col.lectives a Barcelona, Girona i Japó. Ha impartit workshops de Tècnica de Shippou: esmalt japonès.



La seva obra

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube