Context, joies i objectes contemporanis

Victòria Punsoda

Pètals sorgeix de l'experimentació de nous materials, com és el de les escates de peix. Les escates, element principal de la col·lecció, són prèviament tractades amb un procés d'assecat i posteriorment tenyides i envernissades. Aquest material a simple vista fràgil i delicat, és resistent i rígid amb la virtut que segueix mantenint la seva lleugeresa. Col·lecció amb aire mediterrani, lleugera i elaborada amb materials reciclats.

Biografia

 

(Barcelona, 1985). Viu i treballa a Barcelona. L’any 2008 es va graduar en Disseny de Producte a l’Escola Eina i l’Università Politecnico di Milano. Tot seguit, va trobar la seva vocació en el disseny i creació de joies, formant-se en l’ofici de Joieria en el Col·legi Oficial de Joiers de Catalunya (JORGC) i l’Escola Massana en els anys 2010 i 2011. En aquest període va aprendre les tècniques de Mokume gane, Esmalt en bufador, Esmalt en forn i Encast; amb cursos al Taller Perill, l’Escola de Ceràmica Ramón Fort i el JORGC. L’any 2013 va integrar el seu coneixement en Disseny i el seu ofici en joieria graduant-se a Elisava amb el Master en Disseny de Joieria Alternativa.  
En els darrers anys, les seves col·leccions han estat presents en: els Premis Enjoia’t (2015); les exposicions de l’Espai Joia (2014), “Joia Literària de Loring Art” (2013), Escola Massana (2011) i JORGC (2010-2012); i a fires com el Design Market del FAD (2014 i 2015).



La seva obra

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube