Context, joies i objectes contemporanis - MARI ISHIKAWAS-MARGIT JASCHKE-SUSANNE WAGNER exposició conjunta a Munic.

Actualitat

15/03/2017

MARI ISHIKAWAS-MARGIT JASCHKE-SUSANNE WAGNER exposició conjunta a Munic.

La Bayerische Akademie der Schönen Künste aplega les obres de dos joieres i una vídeo-artista.

 

Les peces de la joiera japonesa Mari Ishikawas són estructures delicades, una reminiscència de líquens o de fulles; tenen noms de constel·lacions atmosfèriques i de fenòmens còsmics com ara "ombres de núvols" o "eclipsi lunar". Els materials emprats son el guix, la plata, els fils, motlles de fulles, escorça...  que la joiera uneix entre si d’una forma subtil.. Mari Ishikawas és una apassionada del color vermell, ja que té diversos significats simbòlics en la cultura japonesa.

 

 Margit Jaschke nascuda a Halle (Saale-Alemanya), les seves peces de joieria expliquen històries fantàstiques i poètiques. Subtils i de vegades fredes, a les seves joies i en els seus dibuixos dominen els colors apagats. L'ús de materials tan dispars com el metall, el cartró ondulat, la resina, i les pedres semi-precioses, donen lloc a unes creacions de fermalls i collarets únics.

 

Susanne Wagner (Alemanya), és una video- artista. A la plaça de l'Odèon de Munic va dirigir un memorial viu per recordar a les víctimes de la violència sexual durant la guerra. Actualment la seva intenció és treballar amb codis extrets directament de la societat.

 

del 8 de març al 7 d’abril de 2017

 

Lloc: BAYERISCHE AKADEMIE DER SCHÖNEN KÜNSTE , Max-Joseph Platz , Munic



Actualitat

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube