Context, joies i objectes contemporanis

Carme Ortiz

Les meves joies s’integren amb la persona que les porta, atrapen la mirada i criden al optimisme. Peces fetes amb materials nobles però també amb materials reciclats no utilitzats per l’orfebreria tradicional. Fetes amb la intenció de donar més valor a l’expressivitat de la joia que al seu valor material.

Biografia

(Barcelona, 1961). Viu i treballa a Barcelona. Llicenciada en Geografia e Història, especialitat Antropologia Cultural i Social, per la Universitat de Barcelona. Diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona. Estudis d’Orfebreria a l’Escola d’Arts i Oficis de la Diputació de Barcelona. Finalista del Premi Internacional Enjoia’t 2000 de Joieria Contemporània, organitzat per orfebres FAD (Barcelona). Algunes de les seves peces han estat seleccionades i exposades a l’estand de l’Escola d’Arts i Oficis a Barnajoia i Novajoia, els anys, 1997, 1998 i 1999. Ha participat en diverses exposicions individuals i col.lectives.



La seva obra

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube