Context, joies i objectes contemporanis - CARTOGRAFIES PARAL.LELES

CONTEXT exposicions

19/11/2015 a 09/01/2016

CARTOGRAFIES PARAL.LELES

 

Us convidem a transitar i explorar cinc llocs diferents, cinc paratges imaginaris. Qui sap si endinsant-nos en aquests mons paral·lels , ens sorprenem caminant per les nostres pròpies utopies i distòpies?

 

Cartografies paral·leles, el títol que han triat aquest cinc artistes de comú acord no és fruit de l’atzar. Serà  un punt de reflexió dins de la seva recerca creativa que ens mostra el que és rellevant per a ells en el moment actual?.

 

Tots ells coincideixen al parlar-nos del que consideren realment important. Ens parlen de camins interiors, de viatges, de recorreguts, de processos , d’opcions, d’empremtes i  també de projectes de futur.

 

No és arriscat pensar que els cinc han decidit aturar-se, mirar enrere i veure el camí fet i el que volen seguir a partir d’ara.

 

Dates: del 28 de novembre al 28 de desembre de 2015

Inauguració: dissabte 28 de novembre a les 12 h.

Participants: Nicole Deuster, Gemma Canal, Xus Anglès, Noelia Sánchez, Pablo Leonardo MartínezLloc: Galeria CONTEXT
Carrer de Viñolas, 8-10 Sant Cugat del Vallès (Bcn)

Alguna de l'obra exposada

CONTEXT exposicions

CONTEXT organitza i presenta puntualment exposicions temàtiques de joieria contemporània, tant dels artistes de la galeria com d'altres artistes o col.lectius convidats. Els treballs dels artistes participants es difondran online/offline i es publicaran en un catàleg virtual.
Desplegar descripció
©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube