Context, joies i objectes contemporanis - PETITES TOPOGRAFIES

CONTEXT exposicions

12/05/2016 a 11/06/2016

PETITES TOPOGRAFIES

 

 Tres artistes. Tres visions topogràfiques.

 

 

La topografia (del grec τόπος topos, "lloc", i γράφω graphō, "escriure") és un camp de la ciència planetària que comprèn l'estudi de la forma i característiques de la superfície de la Terra i altres objectes astronómics incloent planetes, llunes i asteroides. És també la descripció d'aquestes formes de superfície i característiques (especialment la seva representació en mapes). La topografia d'una àrea també podria significar la forma de la superfície i les seves pròpies característiques.

 

Per extensió, s'anomena també topografia a la disposició o relleu d'un lloc, o fins i tot una descripció de l'aspecte físic i moral de la persona.

 

 

 

Del 12 de maig al 11 de juny de 2016

 

Inauguració dijous 12 de maig a les 19,30 h.

Participants: Silvia Walz, Ramon Puig Cuyàs, Antoni RosellóLloc: Galeria CONTEXT
Carrer de Viñolas, 8-10 Sant Cugat del Vallès (Bcn)

Alguna de l'obra exposada

CONTEXT exposicions

CONTEXT organitza i presenta puntualment exposicions temàtiques de joieria contemporània, tant dels artistes de la galeria com d'altres artistes o col.lectius convidats. Els treballs dels artistes participants es difondran online/offline i es publicaran en un catàleg virtual.
Desplegar descripció
©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube