Context, joies i objectes contemporanis

Edu Tarín

El concepte popular de joieria retrobat en una nova expressió. Repetint una i una altra vegada el mateix patró fins perdre qualsevol significat relacionat amb lo conegut. Creant un diàleg entre el que és i el que deuria de ser, entre lo present i lo imaginari, entre lo subjectiu i lo col.lectiu.

Biografia

(València, 1984). Fill de joiers, va començar a familiaritzar-se amb la joieria de molt jove, va tenir com a mestre en l’especialitat d’argenter a D. Eduardo Tarín Ruiz i en la de gravat a D. Francisco Brocal. L’any 2002 va començar a treballar al taller de l’empresa familiar i també per a diferents joieries de València. El 2008 va començar els seus estudis a la EASD València amb els professors, Kepa Karmona, Carlos Pastor i Heidi Schechinger. El 2012 va rebre el títol de Grau Universitari a la Universitat de Ciències Aplicades de Trier, Departament de Disseny de Joieria i Pedres Precioses a Idar-Oberstein, Alemanya. Actualment continua els seus estudis de Master en Belles Arts al mateix departament baix la tutela dels professors Theo Smeets, Ute Eitzenhöfer, Lothar Brügel i Eva Maria Kollischan. Durant tots aquests anys ha participat en nombroses exposicions col·lectives dins i fora del nostre pais.



La seva obra

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube