Context, joies i objectes contemporanis - METAMORFOSI EMOCIONAL

CONTEXT exposicions

30/11/2019 a 31/01/2020

METAMORFOSI EMOCIONAL

 

El projecte va néixer d'una preciosa amistat entre Sílvia Serra, joiera, i Catherine Flumian, professora de Francès i de Llengua estrangera per adults.

 

.."Els texts són una barreja de la meva experiència tàctil, sensible, analítica de la peça i del que representa com a objecte d'art lúdic poètic... A  mesura que escrivia sobre aquestes peces em vaig adonar de que alló que expressava la Sílvia, jo mateixa ho havia sentit en algun moment també: sentiments de feminitat, exili, metamòrfosi, introspecció, dol, solitud, esperança, creativitat, alegria, maternitat..."   (Catherine Flumian, Barcelona 2013)

 

 

Exposició a Galeria Context: del 30 de novembre de 2019 al 31 de gener de 2020

Exposició on line fins el 31 de gener de 2020

Inauguració: dissabte 30 de novembre a les 12,30 h.

Participants: Sílvia Serra AlbaladejoLloc: Galeria CONTEXT
Carrer de Viñolas, 8-10 Sant Cugat del Vallès (Bcn)

Alguna de l'obra exposada

CONTEXT exposicions

CONTEXT organitza i presenta puntualment exposicions temàtiques de joieria contemporània, tant dels artistes de la galeria com d'altres artistes o col.lectius convidats. Els treballs dels artistes participants es difondran online/offline i es publicaran en un catàleg virtual.
Desplegar descripció
©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube