Context, joies i objectes contemporanis

Sílvia Serra Albaladejo

Silvia Serra Albaladejo ens presenta la seva darrera proposta EN FEMENÍ, una exposició col.lectiva amb once joieres que vol ser una mirada transversal en perspectiva de gènere. A l'exposició RESISTÈNCIA (set. 2020), l'artista ens presentauna sèrie de peces que realitza des que va començar la guerra civil Síria. Són peces que la llancen a una realitat que, sense voler-també és seva, i que per tant ens afecta a tots. Treballar en aquestes peces la transporta a una realitat que no pot amagar, ni deixar de mirar. Algunes peces de les seves últimes exposicions com en la sèrie TRACES (set. 2018), són una reflexió de l'viure i de l'existir, que en part és resistir. I com ella ens diu, "aquell que resisteix genera un camí ple de traces vitals". En METAMORFOSI EMOCIONAL (nov. 2019), ens convida a fer un recorregut lúdic-poètic per algunes de les seves joies a través dels textos de Catherine Flumian.

Biografia

(Barcelona, ​​1973). Viu i treballa a Barcelona. Va començar a interessar-se per la joieria a l'any 1991. Aquest any va entrar a estudiar a l'Escola Massana de Barcelona, ​​i encara que fins llavors desconeixia totalment l'ofici, la joieria la va atrapar fins a dia d'avui. Des aquest mateix any i fins aquest mateix instant, ha tractat de seguir formant-se en altres centres i fent diversos cursos de joieria.

Va crear RING RING ARTS & CRAFTS BCN, una plataforma de difusió artística i joieria contemporània. En el seu origen va néixer com un espai obert a el present i futur creatiu de l'artesania, l'art i el disseny. Concebut com un nexe d'unió entre creadors nacionals i internacionals que buscaven la comunicació i la bellesa a partir del seu ofici, el seu tempo i la seva passió.

El projecte es va iniciar com a col·lectiu, format per sis persones. Durant els sis anys de vida, hi ha hagut diferents canvis, noves incorporacions i baixes en el projecte. A hores d'ara, RING RING ARTS & CRAFTS BCN és un projecte personal, amb la mateixa filosofia de treball, que actua amb projectes puntuals a través de les diferents xarxes socials i en col·laboració amb galeries i artistes a nivell mundial.

Ha comissariat diverses exposicions, i ha participat en nombroses mostres individuals i col·lectives a nivell nacional i internacional.
 
 La seva obra

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube