Context, joies i objectes contemporanis - BEAUTY AND WONDER

CONTEXT exposicions

09/05/2021 a 31/07/2021

BEAUTY AND WONDER

Bellesa i Sorpresa és una col·lecció de Joieria Internacional Contemporània en la qual participen 26 dissenyadors.

 

Quan parlem de bellesa, parlem de percepcions, de la noció abstracta que correspon a un atribut concedit més que res per una harmonia notable que causen sensacions positives a nivell sensorial, de manera que també equival a una qualitat o valor estètic. Llavors, parlem d'una experiència subjectiva, que pot variar no només d’un ull d'observador a un altre, sinó entre cultures i èpoques.

La sorpresa és el primer pas cap a la reflexió i la contemplació, està vinculat amb el descobriment d'una cosa insòlita o amb la vivència d'una situació inusual. Diem que estem sorpresos quan un esdeveniment ens causa un cert impacte emocional o una sensació d'estranyesa. En aquesta col·lecció de joies es donen cita, harmonia i perfecció que inspiren admiració i delit. Admiració per la troballa inesperada o impensada i el delit per l'agradable a l'intel·lecte o als sentits.

 

Mostra comissariada pel dissenyador Luis Acosta.

 

Del 22 de maig al 3 de juliol de 2021

 

Inauguració, dissabte 22 de maig a les 12 h.

 

 

 

 
 
Participants: Iro Kaskani, Elvira Cibotti, Fumiko Nakajima, AMÀLGAMA (Giorgia Tasca), Ana Marchetanu, Bárbara Laso, Cartonpia (Alejandra Epifani), Chokolom (Esther Ortiz-Villajos), Duo Wonder (K.Noelmans - Sofie Hermans), Esteban Erosky, Flore Soria, Iona Nieva, Julie Bégin, Katharina Moch, Laura Volpi, Magali Thibault Gobeil, Meristèma Lab. (Annarita Bianco), Misaki Nomoto, quasi caramelle (Mariolina Mascarino), Saadah Bin Shehab , Sita Falkena, Studiozero-Vetro (Caterina Zucchi), Susanne Hammer, Valeria Rossini, Yael Friedman, Yiota VogliLloc: Galeria CONTEXT
Carrer de Viñolas, 8-10 Sant Cugat del Vallès (Bcn)

Alguna de l'obra exposada

CONTEXT exposicions

CONTEXT organitza i presenta puntualment exposicions temàtiques de joieria contemporània, tant dels artistes de la galeria com d'altres artistes o col.lectius convidats. Els treballs dels artistes participants es difondran online/offline i es publicaran en un catàleg virtual.
Desplegar descripció
©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube