Context, joies i objectes contemporanis - LLIGAMS. Més enllà de la joia

CONTEXT exposicions

15/09/2021 a 30/10/2021

LLIGAMS. Més enllà de la joia

 

Coincidint amb JOYA'21 Exposició Internacional de Joieria Contemporània que se celebra anualment a Barcelona, la galeria Context presenta LLIGAMS. Més enllà de la joia, amb una selecció dels treballs d'ELENA COMÍN i de LLUÍS COMÍN.

 

"La paraula "lligams" té a veure amb els llaços que ens vinculen a les coses i a les persones, aquests llaços ens poden "esclavitzar" o “acaronar” suaument per recordar-nos d'on venim i poder mirar al futur amb un pòsit de tradició. Les peces que fem són fruit d'una necessitat de comunicar les nostres sensacions i crear "lligams" i complicitats amb el portador de la peça.  És clar que ens plantegem les joies amb total llibertat tant de concepte com de materials, és la nostra manera d'expressar-nos artísticament. Reivindiquem el treball amb les mans que els lliga a la nostra història. Llaços d'ofici i també de família...al nostre taller es barreja tot...d'alguna manera aquesta exposició, és un modest homenatge al nostre pare i avi que va ser l'incitador del què som."

Elena Comín i Lluis Comín.

 

del 25 de setembre al 30 d'octubre de 2021

Inauguració: dissabte 25 de setembre de 2021 a les 12 h.

 

https://klimt02.net/events/exhibitions/lligams-mes-enlla-de-la-joia-lluis-comin-elena-comin-galeria-context

 

 

Participants: Lluís Comín, Elena ComínLloc: Galeria CONTEXT
Carrer de Viñolas, 8-10 Sant Cugat del Vallès (Bcn)

Alguna de l'obra exposada

CONTEXT exposicions

CONTEXT organitza i presenta puntualment exposicions temàtiques de joieria contemporània, tant dels artistes de la galeria com d'altres artistes o col.lectius convidats. Els treballs dels artistes participants es difondran online/offline i es publicaran en un catàleg virtual.
Desplegar descripció
©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube