Context, joies i objectes contemporanis

Fátima Tocornal

Al llarg dels trenta anys que porto treballant professionalment, sobre tot en pintura i més tard en vídeo i joieria, he anant narrat sensacions, emocions i sentiments que formen part del imaginari col.lectiu. Aquestes imatges, de vegades indefinides, tranquil.litzen i inquieten amb la mateixa intensitat al espectador, amb la intenció de que les senti i les desxifri lliurement. Per això les meves representacions estan més a prop de la lírica i la subtilesa que de la narració. És per aquest motiu que quan algú m’explica allò que li suggereix una obra meva, em descobreix veritats que ni jo mateixa coneixia.

Biografia

(Cadis, 1956). Viu i treballa a Barcelona. Estudis de Pintura i Vídeo a l’Escola Massana de Barcelona. Diversos cursos de Joieria amb Silvia Walz. Des de 1987 participa en nombroses exposicions individuals i col.lectives, així com també a Fires d’Art i Festivals tant al nostre país com a l’estranger. Des del 2008 forma part del col.lectiu Joyas Sensacionales coordinat per l'artista Silvia Walz.

 

Entrevista a Fátima Tocornal a l'Itineràncies de Context



La seva obra

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube