Context, joies i objectes contemporanis - Renata Wülfinghoff

Itineràncies

21/12/2012 a 21/02/2013

Renata Wülfinghoff

“El més característic del meu treball són les formes clares i el tractament subtil de la superfície del metall. En moltes de les meves peces busco una simbiosi entre la joieria contemporània i elements ètnics”.

 

Parlem amb l'artista...

 

Ja fa molts anys que vius a Barcelona. Què et va motivar a instal·lar-te a aquí?
Visc a Barcelona des de l’any 1983. Vaig venir perquè la meva parella en aquell moment havia aconseguit entrar a l’Institut del Teatre i jo estava en ...Alguna de l'obra exposada

Itineràncies

Darrere d’una creació, sempre hi ha la mirada de l’artista que l’ha creat, conèixer la seva intenció ens fa entendre i valorar el seu treball. Itineràncies és un espai online/offline, que dona cabuda a aquestes mirades amb la intenció d’anar més enllà de lo establert.

Itineràncies presenta periòdicament una selecció més complerta de l'obra dels artistes de la galeria per conèixer tant la seva trajectòria com els seus dissenys més actuals.

Aquest espai també vol donar a conèixer les noves propostes en joieria contemporània dels diversos col.lectius i artistes que treballen dins i fora de Catalunya.
Desplegar descripció

Més itineràncies

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube