Context, joies i objectes contemporanis - Isabel Tristan

Itineràncies

31/12/2014 a 28/02/2015

Isabel Tristan

 

 

"Sovint visualitzo una idea que comporta experimentar amb una tècnica nova, alguna que encara em queda per aprendre, m'hi llenço no m'importa partir de zero..."

 

 

 

Parlem amb l'artista:

 

Ets diplomada en Disseny Gràfic per l'Escola Massana de Barcelona i has realitzat cursos de Pintura a la mateixa escola. Què et va portar a interessar-te per la joieria?

 

Sempre havia dit que tornaria a La Massana per a fer l'especialitat d'escultura. L'arribada al món de la joieria va ser un tan pràctica, volia treballar amb volums, materials molt diversos i aquesta especialitat em permetia ...

 

 

Participants: Isabel TristanLloc: Galeria CONTEXT
Carrer de Viñolas, 8-10 Sant Cugat del Vallès (Bcn)

Alguna de l'obra exposada

Tancar la finestra Peça anterior Peça següent
  • Arracades "Ovals III"
  • Fermall "Plats"

Itineràncies

Darrere d’una creació, sempre hi ha la mirada de l’artista que l’ha creat, conèixer la seva intenció ens fa entendre i valorar el seu treball. Itineràncies és un espai online/offline, que dona cabuda a aquestes mirades amb la intenció d’anar més enllà de lo establert.

Itineràncies presenta periòdicament una selecció més complerta de l'obra dels artistes de la galeria per conèixer tant la seva trajectòria com els seus dissenys més actuals.

Aquest espai també vol donar a conèixer les noves propostes en joieria contemporània dels diversos col.lectius i artistes que treballen dins i fora de Catalunya.
Desplegar descripció

Més itineràncies

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube