Context, joies i objectes contemporanis - Elsa Inzunza

Itineràncies

01/11/2016 a 29/12/2016

Elsa Inzunza

 

" JARDÍ OTOMÍ. La riquesa cromàtica, l'alegria, la varietat de formes naturals és el que m'ha inspirat aquesta nova col·lecció. El color i la lleugeresa el proporciona un material com la Fòrmica, amb infinites possibilitats de combinació de colors i textures.Tot i que ser un material extremadament dur, em permet un gran moviment i flexibilitat per realitzar el meu treball, sempre en constant evolució. Penjolls, arracades, fermalls i agulles que formen un gran Jardí, en forma d'homenatge al bell treball de dones que lluiten cada dia per mantenir les seves famílies, tal com fan les dones Otomíes."

 

 

Parlem amb l'artista:

 

Ets arquitecta de professió, vas arribar a Barcelona al 1995 per ampliar els teus estudis. Què et va portar a interessar-te per la joieria?

 

Si, sóc arquitecta, i vaig arribar a Barcelona per a fer estudis de Doctorat. Vaig començar a treballar per a una empresa constructora  que em permetia guanyar-me bé la vida però en la que no podia desenvolupar  les meves idees ni dissenyar...

Participants: Elsa InzunzaLloc: Galeria CONTEXT
Carrer de Viñolas, 8-10 Sant Cugat del Vallès (Bcn)

Alguna de l'obra exposada

Itineràncies

Darrere d’una creació, sempre hi ha la mirada de l’artista que l’ha creat, conèixer la seva intenció ens fa entendre i valorar el seu treball. Itineràncies és un espai online/offline, que dona cabuda a aquestes mirades amb la intenció d’anar més enllà de lo establert.

Itineràncies presenta periòdicament una selecció més complerta de l'obra dels artistes de la galeria per conèixer tant la seva trajectòria com els seus dissenys més actuals.

Aquest espai també vol donar a conèixer les noves propostes en joieria contemporània dels diversos col.lectius i artistes que treballen dins i fora de Catalunya.
Desplegar descripció

Més itineràncies

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube