Context, joies i objectes contemporanis - Montserrat Duran Muntadas

Itineràncies

01/07/2017 a 15/09/2017

Montserrat Duran Muntadas

"Profunditzant en una temàtica, les meves idees poden prendre la forma de joieria contemporània, escultura o/i instal·lació artística. Tot i que la barreja de materials i recursos és innat en mi, utilitzo sovint en les meves peces; el vidre, induint una noció de fragilitat a tot aquell concepte que en un principi no ens era rar."

 

 

Parlem amb l'artista...

 

El teu treball amb el vidre va començar al 2004, a l'Escola del Vidre de Barcelona, i va continuar a la Real Fábrica de Cristales de la Granja de Segòvia. Què va ser el que va despertar el teu interès per aquest material?

El meu interès es va despertar als deu anys al veure una pel·lícula on la protagonista era una artista bufadora de vidre. Sense conèixer res sobre aquest material, vaig decidir que...

Participants: Montserrat Duran MuntadasLloc: Galeria CONTEXT
Carrer de Viñolas, 8-10 Sant Cugat del Vallès (Bcn)

Alguna de l'obra exposada

Itineràncies

Darrere d’una creació, sempre hi ha la mirada de l’artista que l’ha creat, conèixer la seva intenció ens fa entendre i valorar el seu treball. Itineràncies és un espai online/offline, que dona cabuda a aquestes mirades amb la intenció d’anar més enllà de lo establert.

Itineràncies presenta periòdicament una selecció més complerta de l'obra dels artistes de la galeria per conèixer tant la seva trajectòria com els seus dissenys més actuals.

Aquest espai també vol donar a conèixer les noves propostes en joieria contemporània dels diversos col.lectius i artistes que treballen dins i fora de Catalunya.
Desplegar descripció

Més itineràncies

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube