Context, joies i objectes contemporanis - Silvia Walz

Itineràncies

01/06/2013 a 31/08/2013

Silvia Walz

"La joieria és el meu mitjà d’expressió, de la mateixa manera que per a un pintor poden ser els quadres o per a un poeta la poesia. Les meves joies són respostes a preguntes que jo em faig, les peces de les diferents sèries són fragments d’aquestes respostes."

 

 

 

 

Parlem amb l'artista...

 

 

Com es va desenvolupar el teu interès per la joieria?
Va ser per pura casualitat que em vaig topar amb la joieria, volia fer alguna cosa artística i la primera idea va ser estudiar Disseny Gràfic…quan vaig visitar l’escola vaig veure una...Alguna de l'obra exposada

Itineràncies

Darrere d’una creació, sempre hi ha la mirada de l’artista que l’ha creat, conèixer la seva intenció ens fa entendre i valorar el seu treball. Itineràncies és un espai online/offline, que dona cabuda a aquestes mirades amb la intenció d’anar més enllà de lo establert.

Itineràncies presenta periòdicament una selecció més complerta de l'obra dels artistes de la galeria per conèixer tant la seva trajectòria com els seus dissenys més actuals.

Aquest espai també vol donar a conèixer les noves propostes en joieria contemporània dels diversos col.lectius i artistes que treballen dins i fora de Catalunya.
Desplegar descripció

Més itineràncies

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube