Context, joies i objectes contemporanis - Victòria Punsoda

Itineràncies

15/10/2018 a 31/12/2018

Victòria Punsoda

 

"Els Joiers tenim un ofici i una tècnica per executar-lo; però cal que oferim al públic propostes diferents, que atreguin interès i despertin sorpresa. Sempre hi ha un referent o clàssic que funciona, però el món industrial ens permet treballar amb més possibilitats de materials i eines;  aconseguir fusionar-les amb el món de la joiera és un repte que em fascina i en el que estic bolcada."

 

 

 

Parlem amb l'artista:

 

 

  L’any 2008 et vas graduar en Disseny de Producte a l’Escola Eina de Barcelona i a l’Università Politecnico di Milano. Què et va portar a interessar-te pel disseny i creació de joies? 

 

Al finalitzar els estudies en Disseny Industrial, la veritat és que em vaig sentir una mica perduda. Disseny Industrial t’ofereix un ventall de possibilitats molt ampli i no sabia en quin especialitzar-me; només tenia clar que volia poder mimar des de l’inici la peça i treballar-la amb les mans fins aconseguir el resultat final...

 

 


 

Participants: Victòria PunsodaLloc: Galeria CONTEXT
Carrer de Viñolas, 8-10 Sant Cugat del Vallès (Bcn)

Alguna de l'obra exposada

Itineràncies

Darrere d’una creació, sempre hi ha la mirada de l’artista que l’ha creat, conèixer la seva intenció ens fa entendre i valorar el seu treball. Itineràncies és un espai online/offline, que dona cabuda a aquestes mirades amb la intenció d’anar més enllà de lo establert.

Itineràncies presenta periòdicament una selecció més complerta de l'obra dels artistes de la galeria per conèixer tant la seva trajectòria com els seus dissenys més actuals.

Aquest espai també vol donar a conèixer les noves propostes en joieria contemporània dels diversos col.lectius i artistes que treballen dins i fora de Catalunya.
Desplegar descripció

Més itineràncies

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube