Context, joies i objectes contemporanis - Fátima Tocornal

Itineràncies

01/04/2014 a 31/05/2014

Fátima Tocornal

 

"He anant narrat sensacions, emocions i sentiments que formen part del imaginari col.lectiu.Aquestes imatges, de vegades indefinides, tranquil.litzen i inquieten amb la mateixa intensitat al espectador."

 

 

 

 

parlem amb l'artista:

 

 

Vas estudiar Pintura i Vídeo a l’Escola Massana de Barcelona. Què et va portar a interessar-te per la joieria?


M’he dedicat a la pintura, el dibuix o el gravat durant molts anys i vaig descobrir la joieria després de treballar en algunes escultures de plata a la cera perduda amb ajuda d’una joiera. Em vaig assabentar que Silvia Walz començava el seu projecte de...

 

 

Lloc: Online CONTEXT

Alguna de l'obra exposada

Tancar la finestra Peça anterior Peça següent

Itineràncies

Darrere d’una creació, sempre hi ha la mirada de l’artista que l’ha creat, conèixer la seva intenció ens fa entendre i valorar el seu treball. Itineràncies és un espai online/offline, que dona cabuda a aquestes mirades amb la intenció d’anar més enllà de lo establert.

Itineràncies presenta periòdicament una selecció més complerta de l'obra dels artistes de la galeria per conèixer tant la seva trajectòria com els seus dissenys més actuals.

Aquest espai també vol donar a conèixer les noves propostes en joieria contemporània dels diversos col.lectius i artistes que treballen dins i fora de Catalunya.
Desplegar descripció

Més itineràncies

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube