Context, joies i objectes contemporanis - Olga Codina Trallero

Itineràncies

01/05/2013 a 31/05/2013

Olga Codina Trallero

"Völgueta són joies de paper reciclat, realitzades amb massa de paper de diari, treballades artesanalment i eixugades al sol."

 

 

 

 

Parlem amb l'artista ...

 

 

 

Vas iniciar la teva trajectòria professional al 2002 quan a partir de paper de diari crees la teva primera peça de joieria sota un principi de sostenibilitat mediambiental. Què et va portar a prendre la decisió que a partir d’aquell moment ha definit la teva obra?En aquella època em va venir la inspiració de provar el paper de diari com a material artístic. Al fer les primeres proves vaig descobrir un material que m’oferia infinites possibilitats, m’agradava la textura, la forma de treballar-lo, el resultat final i sobretot la filosofia de ....

 

 

Participants: Olga Codina Trallero

Alguna de l'obra exposada

Itineràncies

Darrere d’una creació, sempre hi ha la mirada de l’artista que l’ha creat, conèixer la seva intenció ens fa entendre i valorar el seu treball. Itineràncies és un espai online/offline, que dona cabuda a aquestes mirades amb la intenció d’anar més enllà de lo establert.

Itineràncies presenta periòdicament una selecció més complerta de l'obra dels artistes de la galeria per conèixer tant la seva trajectòria com els seus dissenys més actuals.

Aquest espai també vol donar a conèixer les noves propostes en joieria contemporània dels diversos col.lectius i artistes que treballen dins i fora de Catalunya.
Desplegar descripció

Més itineràncies

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube