Context, joies i objectes contemporanis - Martina Pont

Itineràncies

01/12/2013 a 31/01/2014

Martina Pont

 

"Observant i interioritzant el que sento preferentment, qüestionant-me les estacions de la ment que espeteguen i caduquen, passen i reneixen. Intento establir una connexió entre l’individu i la matèria."

 

 

 

Parlem amb l'artista:

 

 

Ets vas llicenciar en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, com es va despertar el teu  interès per la joieria?

Mentre cursava  primer de Belles Arts,  juntament amb una amiga ens vàrem posar a muntar peces amb fils de plata, estany, flors, fustes o peces de bijuteria que compràvem o trobàvem. A l’estiu participàvem a fires d’artesania a l’illa de Mallorca i semblava que allò...Alguna de l'obra exposada

Itineràncies

Darrere d’una creació, sempre hi ha la mirada de l’artista que l’ha creat, conèixer la seva intenció ens fa entendre i valorar el seu treball. Itineràncies és un espai online/offline, que dona cabuda a aquestes mirades amb la intenció d’anar més enllà de lo establert.

Itineràncies presenta periòdicament una selecció més complerta de l'obra dels artistes de la galeria per conèixer tant la seva trajectòria com els seus dissenys més actuals.

Aquest espai també vol donar a conèixer les noves propostes en joieria contemporània dels diversos col.lectius i artistes que treballen dins i fora de Catalunya.
Desplegar descripció

Més itineràncies

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube