Context, joies i objectes contemporanis - Andrea Coderch

Itineràncies

01/11/2013 a 02/12/2013

Andrea Coderch

"Ser una narradora d’històries, dia a dia trobant la forma de visualitzar els pensaments i els records. Narrar històries sempre significa treballar amb realitat i ficció, oferint un gran ventall de possibilitats si són explorades en el futur."

 

 

 

 

Parlem amb l'artista...

 

 

Vas estudiar Disseny Industrial, especialitat Tèxtil i Complements a la Universitat Politècnica de València. ¿Com es va iniciar el teu interès per la joieria?

Doncs en realitat va ser una mica per casualitat, de fet realment volia fer bosses, però un breu curs que vaig fer al Saint Martins College de Londres em...Alguna de l'obra exposada

Itineràncies

Darrere d’una creació, sempre hi ha la mirada de l’artista que l’ha creat, conèixer la seva intenció ens fa entendre i valorar el seu treball. Itineràncies és un espai online/offline, que dona cabuda a aquestes mirades amb la intenció d’anar més enllà de lo establert.

Itineràncies presenta periòdicament una selecció més complerta de l'obra dels artistes de la galeria per conèixer tant la seva trajectòria com els seus dissenys més actuals.

Aquest espai també vol donar a conèixer les noves propostes en joieria contemporània dels diversos col.lectius i artistes que treballen dins i fora de Catalunya.
Desplegar descripció

Més itineràncies

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube