Context, joies i objectes contemporanis - Olga Hernández Puerto

Itineràncies

01/03/2015 a 15/05/2015

Olga Hernández Puerto

 

 

"Passar del tèxtil a la joieria va ser com un joc, una manera de donar la volta i veure els teixits des d'una altra perspectiva, dimensió i funcionalitat."

 

 

Parlem amb l'artista:

 

Què et va portar a endinsar-te en el món de l’artesania tèxtil?

La meva formació ja ve del tèxtil, disseny i patronatge de moda. Després de treballar durant cinc anys en el món de la moda vaig voler tornar al inici del procés: crear els teixits, experimentar amb els colors, els materials, els lligaments...

Participants: Olga Hernández PuertoLloc: Galeria CONTEXT
Carrer de Viñolas, 8-10 Sant Cugat del Vallès (Bcn)

Alguna de l'obra exposada

Itineràncies

Darrere d’una creació, sempre hi ha la mirada de l’artista que l’ha creat, conèixer la seva intenció ens fa entendre i valorar el seu treball. Itineràncies és un espai online/offline, que dona cabuda a aquestes mirades amb la intenció d’anar més enllà de lo establert.

Itineràncies presenta periòdicament una selecció més complerta de l'obra dels artistes de la galeria per conèixer tant la seva trajectòria com els seus dissenys més actuals.

Aquest espai també vol donar a conèixer les noves propostes en joieria contemporània dels diversos col.lectius i artistes que treballen dins i fora de Catalunya.
Desplegar descripció

Més itineràncies

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube