Context, joies i objectes contemporanis - Montse Basora

Itineràncies

01/04/2013 a 30/04/2013

Montse Basora

"M’agrada experimentar amb tot tipus de materials, descobrir el seu potencial expressiu, jugar amb les textures i els colors. No descarto cap tècnica i de vegades n’invento de noves. El volum és present en les meves joies, segurament per la meva experiència amb l’escultura."

 

 

 

 

Parlem amb l'artista....

 

 

Ets diplomada en Òptica i llicenciada en Belles Arts en l’especialitat d’Escultura per la Universitat de Barcelona, que et va portar a interessar-te per la joieria?
Després de dedicar-me molts anys a l’òptica vaig decidir reprendre el camí que havia deixat quan vaig estudiar Belles Arts. Sempre m’ha agradat...

 Alguna de l'obra exposada

Tancar la finestra Peça anterior Peça següent
  • Fermall "Natura Impossible CX16" Peça única
  • Fermall "Natura Impossible CX17" Peça única

Itineràncies

Darrere d’una creació, sempre hi ha la mirada de l’artista que l’ha creat, conèixer la seva intenció ens fa entendre i valorar el seu treball. Itineràncies és un espai online/offline, que dona cabuda a aquestes mirades amb la intenció d’anar més enllà de lo establert.

Itineràncies presenta periòdicament una selecció més complerta de l'obra dels artistes de la galeria per conèixer tant la seva trajectòria com els seus dissenys més actuals.

Aquest espai també vol donar a conèixer les noves propostes en joieria contemporània dels diversos col.lectius i artistes que treballen dins i fora de Catalunya.
Desplegar descripció

Més itineràncies

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube