Context, joies i objectes contemporanis - RESISTÈNCIA - OFF JOYA 2020

Itineràncies

31/08/2020 a 30/12/2020

RESISTÈNCIA - OFF JOYA 2020

 

És un privilegi per a la galeria Context poder exhibir aquesta mostra dins de l'Off Joya 2020.

Aquesta no és una exposició convencional, cap dels artistes participants, Silvia Serra, Kiseno i Juanjo García Martín, ho són, per tant, i com no podria ser d'una altra manera les seves peces tampoc.


Fa gairebé un any que la Sílvia Serra, que ja havia participat en diverses mostres a Context, em va parlar de la possibilitat de fer aquesta exposició RESISTÈNCIA, amb la idea de seguir manifestant les seves angoixes pel món actual a través de les seves peces. Aquesta mostra, com ella mateixa va dir, volia ser una continuació de la que havien fet l'any 2019 titulada INDIFERÈNCIA a la galeria BAAL de Barcelona. Com és de suposar aquesta proposta em va atrapar des del principi.

 

Més tard vaig conèixer a Kiseno amb la seva història i els seus treballs carregats de compromís ideològic i polític, i al Juanjo García Martín aquest artista polifacètic que en els seus treballs barreja la poesia, amb la realitat urbana, i amb la necessitat de fer arribar l'art a carrer.
Les peces d'aquests tres artistes són tècnicament impecables i també molt innovadores pel que fa a materials emprats, però, el més important és la seva aterridora contemporaneïtat, ja que en el moment en què estem vivint ens parlen de posicionament, valentia, atreviment, compromís, respecte, empatia, i responsabilitat.

 

Aquestes peces que no ens deixen indiferents com a espectadors, ens impliquen com a usuaris i ens fan sortir de la nostra zona de confort, enfrontant-nos també a les nostres pors i a les nostres esperances.
(Cristina Villar, galeria Context)

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                             

Participants: Sílvia Serra Albaladejo, Kiseno, Juanjo García MartínLloc: Galeria CONTEXT
Carrer de Viñolas, 8-10 Sant Cugat del Vallès (Bcn)

Alguna de l'obra exposada

Itineràncies

Darrere d’una creació, sempre hi ha la mirada de l’artista que l’ha creat, conèixer la seva intenció ens fa entendre i valorar el seu treball. Itineràncies és un espai online/offline, que dona cabuda a aquestes mirades amb la intenció d’anar més enllà de lo establert.

Itineràncies presenta periòdicament una selecció més complerta de l'obra dels artistes de la galeria per conèixer tant la seva trajectòria com els seus dissenys més actuals.

Aquest espai també vol donar a conèixer les noves propostes en joieria contemporània dels diversos col.lectius i artistes que treballen dins i fora de Catalunya.
Desplegar descripció

Més itineràncies

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube