Context, joies i objectes contemporanis - Núria Anguren

Itineràncies

01/04/2016 a 05/05/2016

Núria Anguren

"Faig joieria amb concepte. Peces íntimes que expliquen històries del món. Una mirada, petites escultures, arquitectures...un petit camí de comunicació."
 
 
 
Parlem amb l'artista:

 

Ets Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i vas obtenir el Grau Superior d'Escultura a l'Escola Massana. Què et va portar a interessar-te per la joieria?
 
De fet primer vaig fer joieria. Vaig començar els estudis de dret, però de seguida em vaig adonar que allò no m’agradava i com que jo treballava a una botiga de joieria vaig ser pràctica i...
 
 
  

Participants: Núria AngurenLloc: Galeria CONTEXT
Carrer de Viñolas, 8-10 Sant Cugat del Vallès (Bcn)

Alguna de l'obra exposada

Itineràncies

Darrere d’una creació, sempre hi ha la mirada de l’artista que l’ha creat, conèixer la seva intenció ens fa entendre i valorar el seu treball. Itineràncies és un espai online/offline, que dona cabuda a aquestes mirades amb la intenció d’anar més enllà de lo establert.

Itineràncies presenta periòdicament una selecció més complerta de l'obra dels artistes de la galeria per conèixer tant la seva trajectòria com els seus dissenys més actuals.

Aquest espai també vol donar a conèixer les noves propostes en joieria contemporània dels diversos col.lectius i artistes que treballen dins i fora de Catalunya.
Desplegar descripció

Més itineràncies

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube